Ingrijirea parului pe timpul verii

summer-hair-2

Nu doar pielea are nevoie de protectie, ci si parul. Foloseste produse de ingrijire care sa contina factor de protectie solara impotriva razelor UVA si UVB. Poti folosi seruri, sprayuri sau balsamuri care nu necesita clatire si care garanteaza aceasta protectie.

plantum.ro

Atunci cand iesi afara, alege sa iti acoperi parul. Poti opta pentru o palarie sau o esarfa chic. Astfel te vei proteja de efectul razelor UV si vei reusi sa impiedici si o posibila insolatie in acelasi timp.

Vara este recomandat sa folosesti mai putine produse pentru par, precum geluri sau uleiuri. Daca urmeaza sa iesi afara redu-le considerabil pentru ca multe dintre ele contin chimicale si razele de soare pot duce la incalzirea acestora. Astfel, pot avea un efect dezastruos asupra parului tau.
In aceasta perioada este recomandat sa te orientezi spre sampoanele hidratante. Multe dintre sampoane usuca parul pentru ca il impiedica sa absoarba uleiurile naturale. Adauga si expunerea la soare si obtii un efect dezastruos. Schimba-ti samponul cu unul mai bland care sa hidrateze puternic firul de par.