google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Destiut.com - informatii de ultima ora

Masajul capilar. Cum se executa si de ce este necesar?

Tehnici de masaj capilarDe multe ori ne spalam pe cap in fuga si nu respectam toti pasii. Spalatul parului ar trebui sa dureze in medie 10 -15 minute.

Cele mai dificile zone unde trebuie insistat sunt in spatele urechilor si zona cefei.
Samponarea trebuie sa se faca de doua ori, in mod normal, ulterior aplicandu-se o masca de par, mult mai importanta decat balsamul. Masca nu trebuie sa  lipseasca, deoarece varfurile parului au nevoie de hidratare.

MASAJUL capilar are rol de relaxare, asa ca nu sari peste el!

Tipuri de masaj:

1. masaj de presiune in zig-zag pe carari: se desparte parul in carari succesive, se asaza fata in fata degetele de mana dreapta si stanga la o distanta de 2-3 cm si se deplaseaza spre pielea capului, astfel ca sa se apropie degetele. Pe urma degetele imping pielea de-a lungul cararii, dar o mana impinge pielea in sus, iar cealalta in jos, deci in sens invers.

2. miscarea de presiune circulara: se aplica degetele mainii drepte in regiunea frontala si cele de la mana stanga in regiunea occipitala, podul palmei fiind insa indepartat de cap. Se executa o presiune asupra pielii a.î. sa se dezlipeasca si sa sa cuteze cat sunt imobilizate.

Spam blocat