Otetul de mere, retete pentru par perfect. Te scapa de matreata!

otet de mere Otetul de mere, retete pentru par perfect. Te scapa de matreata! Otetul de mere, retete pentru par perfect. Te scapa de matreata! otet de mere

Aciditatea oţetului de mere contracarează acest proces şi, de fapt, echilibrează pielea şi nivelurile naturale de pH ale părului.

Oţetul de mere îndepărtează resturile care se acumulează de la produsele folosite înainte. În momentul când veţi utiliza în mod regulat acest tip de oţet pentru rutina normală de îngrijire a părului, oţetul de mere poate revitaliza părul lăsându-l moale şi neted. De asemenea, el acţionează şi pentru a închide cuticula firului de păr, care face ca părul să aibă strălucire. Cu alte cuvinte, acesta face ca părul să fie extrem de strălucitor.

SUPER REDUCERI LA USCATOARE DE PAR

Clătirea părului cu oţet de mere

–   o parte oţet de mere

–   o parte apă

Instrucţiuni:

Pentru a revigora părul şi de a-i dărui catifelare, se amestecă oţetul de mere şi cu apa împreună. După şamponare, se toarnă amestecul pe păr. Dacă aveţi o sticlă cu pulverizator, va funcţiona şi mai bine, punând cele două cantităţi în sticla cu pulverizator. În acest fel puteţi pulveriza părul cu amestecul respectiv şi masaţi-l pe scalpul dumneavoastră. Lăsaţi-l oţetul de mere să acţioneze timp de câteva minute înainte de clătirea completă cu apă. Nu este nevoie să folosiţi balsam. Oţetul de mere va da părului senzaţia de neted şi moale.

SUPER REDUCERI LA USCATOARE DE PAR

 

Spam blocat