Angelina Jolie, coafuri purtate de-a lungul vremii

Angelina Jolie, coafuri purtate de-a lungul vremii .

Angelina Jolie, coafuri purtate de-a lungul vremii .

Angelina Jolie, coafuri purtate de-a lungul vremii. Angelina Jolie are forma fetei in forma de patrat.

La tunsorile si coafurile pentru fata patrata sunt recomandate elemente care sa indulceasca fata, respectiv:  trepte mai lungi pana la barbie si volum in crestetul capului. Alege o tunsoare in scari, cu conditia ca cele mai scurte suvite sa depaseasca lungimea barbiei. Chiar si bretonul trebuie ajustat in functie de aceste trasaturi, el devenind mai lung, filat lateral si coafat in exterior.

Angelina Jolie, coafuri purtate de-a lungul vremii. Daca alegi sa iti mentii parul lung, il poti purta atat drept, cat si in bucle, desi ultima varianta este cea care iti va complimenta cu adevarat trasaturile. Nu iti indrepta parul daca lungimea sa nu depaseste umerii. Chiar si in acest caz, coafeaza-l cu o carare centrala, care va ascunde mandibula si va permite trasaturilor fetei sa iasa la lumina.

Tunsoare de lungime medie

Nu accepta o tunsoare in linii drepte, pana la lungimea maxilarelor, daca nu vrei sa accentuezi fizionomia dura a chipului tau si nu opta pentru un breton drept si gros.

Cea mai buna varianta, daca te-ai decis sa iti faci un breton, este sa alegi varianta filata, care depaseste lungimea sprancenelor si este mai lung in extremitati. Un breton lateral lung, care cade usor, invaluind mandibula proeminenta este de asemenea, o varianta potrivita pentru fata patrata.

Tunsori scurte nu sunt indicate, cu exceptia pixie.

Angelina Jolie, coafuri purtate de-a lungul vremii . Sa urmarim o galerie foto cu Angelina Jolie din 1986 si pana in prezent!