google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Bravo, ai stil! All stars! Denisa a fost dată afară din competiție cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Bravo, ai stil! All stars! Denisa a fost dată afară din competiție

Bravo, ai stil! All stars! Denisa a fost dată afară din competiție. Motivul pentru care Denisa nu va mai participa la emisiune sunt probleme de sănătate, potrivit chiar declarației ei.

Mi-a placut, m-a ajutat si m-a durut! Mi-a placut pentru ca am avut ocazia sa prezint si sa ma desfasor in zona hainelor si accesoriilor. M-a ajutat pentru ca mi-am descoperit latura puternica si ca m-a motivat sa reusesc sa raman ferma pe pozitie. M-a durut pentru ca mi-a fost impus sa car de fiecare data „sacul” cel mai mare si mai greu. M-a durut cand am fost fortata sa ma explic ca la ancheta pentru comentarii foarte normale si adevarate. Cand te doare, te cauti si te tratezi.Asta fac acum, sunt sub tratament cu o medicatie deosebita. Familie, oameni de calitate si proiecte parfumate. Fiti fara griji, ma vindec repede cu asa medicamente!

Spam blocat