google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Carla Bruni, dezvăluire despre rolul de primă doamnă cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Carla Bruni, dezvăluire despre rolul de primă doamnă

Carla Bruni s-a căsătorit cu Nicolas Sarkozy în 2008 cu are o fiică în vârstă de 5 ani, Giulia. Fosta prima doamnă a Franței a spus că plecarea de la Elysee nu a fost mai grea decât ieșirea dintr-un muzeu frumos.

„A fost o mare onoare și totodată o ușurare să plec”, a declarat Carla Bruni, într-un interviu care va apărea în numărul din septembrie al revistei Vanity Fair, potrivit unor extrase publicate de mass-media franceze.

Ea a ținut să precizeze că îi place solemnitatea acestei clădiri, construită între 1718 și 1722 și amplasată în una dintre zonele cele mai exclusiviste ale Parisului.

„Frumusețea palatelor Republicii fac onoare patrimoniului nostru. Sunt de ginte latină. Îmi plac palatele siciliene, stucăria, oglinzile, covoarele și grădinile”, a declarat revistei Vanity Fair, cântăreața franco-italiană, în vârstă de 49 de ani, cu 12 ani mai tânără decât Sarkozy.

Spam blocat