google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Coafuri celebre si istoria fiecareia

Coafuri celebre si istoria fiecareia

 

Coafuri celebre si istoria fiecareia Coafuri celebre si istoria fiecareia janiston v 24apr12 rex b

Coafura „Rachel”

Când serialul Friends a fost lansat, coafura „Rachel” a devenit rapid cel mai solicitat look din saloanele din toată lumea. Din fericire, treptele dure şi volumul uriaş au rămas împământenite în moda anilor ’90, iar pe măsură ce Jennifer Aniston şi-a schimbat coafura în sezoanele ce au urmat, baza de fani i-a urmat comanda.

Coafura Lady Di

Probabil niciuna dintre mamele noastre nu a rezistat tentaţiei de a reproduce faimoasa coafură a prinţesei Diana. Tunsoarea băieţească, specifică anilor ’80 a fost una dintre cele mai vânate tendinţe ale decadei.

Coafuri celebre si istoria fiecareia Coafuri celebre si istoria fiecareia ladydiana v 24apr12 pa b

Bob scurt, angular, specific anilor ’20

Louise Brooks a fost cea care a imortalizat look-ul flapper girl, specific anilor ’20. Coafura bob cu linii dure, angulare, a revenit în 2013 în tendinţe, odată cu lansarea filmului The Great Gatsby.

Coafuri celebre si istoria fiecareia Coafuri celebre si istoria fiecareia lbrooks gl 29jun12 rexfeatures b

Coafură Pop 90s

Desigur, nu puteam să ajungem la finalul topului nostru fără a o include pe Madonna, regina muzicii pop a anilor ’90. Deşi foarte multe dintre stilurile purtate de ea au devenit mai apoi coafuri iconice şi tendinţe la vremea respectivă, noi ne amintim cu drag de look-ul rebel şi buclele messy strânse într-un elastic de par XXL.

Coafuri celebre si istoria fiecareia Coafuri celebre si istoria fiecareia madonna gl 29jun12 rexfeatures b

Bob-ul Wedge

Designer şi inventatoare a fustei mini, Mary Quant va rămâne în istorie drept una dintre cele mai artistice personalităţi ale anilor ’60. Un alt element care a făcut-o atât de celebră este coafura bob wedge, pe care i-a creat-o prietenul său, Vidal Sassoon, stilist cunoscut pentru stilul sau organic, arhitectural.

Coafuri celebre si istoria fiecareia Coafuri celebre si istoria fiecareia maquant gl 29jun12 getty b

Coafura Marilyn

Marilyn Monroe a trecut de la brunet la blond platinat la începutul carierei sale de model şi actita. Buclele scurte, jucăuşe, au participat la sudarea imaginii de sex simbol şi i-au asigurat un loc în istorie, pentru una dintre cele mai iconice coafuri din toate timpurile.

Coafuri celebre si istoria fiecareia Coafuri celebre si istoria fiecareia mmonroe gl 29jun12 rexfeatures b

Coafura Lob (bob lung)

Anii 2000 au fost luaţi prin asalt de look-ul Victoriei Beckham şi de coafura care îi venea de minune. Lob-ul (Bob Lung) sau Pob-ul (Posh Bob) este una dintre cele mai populare coafuri ale prezentului, în special în rândul femeilor cu faţă rotundă.

Coafuri celebre si istoria fiecareia Coafuri celebre si istoria fiecareia vbeckham gl 29jun12 rexfeatures b

Cel mai adorabil bob

Cu siguranţă sunteţi de aceeaşi părere şi v-aţi gândit (măcar pentru o secundă) la ideea de a vă tunde părul precum Audrey Tautou în rolul Amelie. Din păcate însă, foarte puţine femei pot arăta bine purtându-şi astfel părul, însă Audrey cu siguranţă este una dintre ele.

Coafuri celebre si istoria fiecareia Coafuri celebre si istoria fiecareia amelie gl 2jul12 rexfeatures b

Spam blocat