George Michael a murit la vârsta de 53 de ani!

george michael a murit la vârsta de 53 de ani! George Michael a murit la vârsta de 53 de ani! george michael a murit

George Michael a murit la vârsta de 53 de ani! George Michael „a murit în pace acasă” în locuinţa sa din Oxfordshire, a declarat impresarul său.„Cu mare tristețe confirmăm că fiul nostru iubit, frate și prieten George a murit acasă, de Crăciun”, a subliniat agentul său într-o declarație remisă presei.

„Familia solicită ca intimitatea sa să fie respectată în aceste momente dificile și pline de emoție. Deocamdată nu vor mai fi comentarii pe acest subiect”, se mai arată în declarație.

Născut Georgios Kyriacos Panayiotou, George Michael și-a început cariera cântând la metroul din Londra. În 1981 a format grupul Wham! împreună cu Andrew Ridgeley.

George Michael a murit la vârsta de 53 de ani!  În 2011, Michael a amânat o serie de concerte după ce a fost dus la spital pentru tratament pentru pneumonie.

După un tratament într-un spital din Viena, el a avut o apariţie lacrimi în ochi în afara casei sale din Londra şi a declarat că a fost fericit că a supravieţuit.

Medicii i-au spus ca a efectuat o traheotomie pentru a mentine caile respiratorii deschise şi el a fost inconştient pentru o parte tratamentului în spital.

George Michael a murit la vârsta de 53 de ani!

TOP MELODII ale lui George Michael

Spam blocat