google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Intrebari si raspunsuri. E bine sa ma vopsesc in timpul menstruatiei? cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Intrebari si raspunsuri. E bine sa ma vopsesc in timpul menstruatiei?

par vopsit

Atunci cand decizi sa te vopsesti singura acasa, trebuie sa stii cateva detalii care te vor ajuta cu siguranta sa obtii culoarea visata si sa nu muncesti in zadar. Nu uita ca parul trebuie pieptanat inainte.

  1. Alegi nuanta  dupa cutia de pe vopsea.
    Nu ar strica sa faci testul recomandat de pe cutia de vopsea si urmati intocmai instructiunile scrise acolo.
  2. Pot sa ajung blonda daca sunt roscata sau bruneta?
    Nu. Du-te la un profesionist pentru orice schimbare care este mai mult de doua nuante de la culoarea naturala a parului sau daca parul tau este grav deteriorat.

3. Pot amesteca  mai multe nuante sa obtin o culoare?
Nu este recomandat – deloc. Niciun producator nu recomanda sa amesteci culorile intre ele, mai ales daca mai ai si o nuanta in par, s-ar putea sa muncesti degeaba si chiar iti para rau. 

4. Pot sa imi vopsesc doar radacina?
Sigur. Dar sa ai grija ca atunci cand aplici si pe restul parului, radacina sa stea cu 5 minute mai putin.

  1. Ma pot vopsi in timpul menstruatiei?
    Faptul ca ar trebui sa eviti vopsirea parului cand esti la menstruatie este un mit fals in totalitate. Nu exista o explicatie medicala care sa sustina aceasta conceptie. Este adevarat ca vopseaua pe care o folosesti pentru a-ti nuanta parul poate sa nu „prinda”, insa in niciun caz acest lucru nu are legatura cu menstruatia.

 

Spam blocat