google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Destiut.com - informatii de ultima ora

Jennifer Lopez – de la adolescenta anonimă, la cea mai influentă femeie din lume

Jennifer Lynn López s-a născut pe 24 iulie 1969, în cartierul Bronx din New York. Părinţii ei, catolici de origine portoricană, erau Guadalupe, o educatoare la grădiniţă şi David – specialist în domeniul IT.

A apărut şi în seriale precum „South Central”, „Second Chances” şi „Hotel Malibu” şi în filmul de televiziune „Nurses on the Line: The Crash of Flight 7”.

În 1995 primeşte un rol în drama „My Family” şi apoi apare, alături de Wesley Snipes în filmul de acţiune „Money Train”.

Un an mai târziu, Lopez a jucat în filmul regizat de Francis Ford Coppola – „Jack”, alături de Robin Williams şi în 1997, în thriller-ul „Bood and Wine”, alături de Jack Nicholson.

În acelaşi an, ea a jucat rolul celebrei cântăreţe Selena din pelicula cu acelaşi nume, prestaţie care i-a adus nominalizarea de cea mai bună actriţă în cadrul premiilor Golden Globe.

Jennifer Lopez s-a căsătorit, în februarie 1997, cu chelnerul cubanez Ojani Onoa, de care divorţează, însă, un an mai târziu. La puţin timp după aceea, în decembrie 1999, îşi găseşte consolarea în braţele megastarului Puff Daddy lângă care stă un an, ruptura apărând după un incident armat iscat într-un club, în care a fost implicat şi Daddy.

În anul 1998 a devenit prima actriţă de orgine hispanică cu un salariu de 1 milion de dolari sau mai mult pentru rolul jucat într-un film.

Cele mai apreciate filme ale sale sunt „Out of Sight”, „The Cell”, „An Unifinished Life” şi „Shall We Dance?”, alte două filme produse de ea – „El Cantante” şi „Bordertown” fiind foarte bine primite la festivalurile din domeniu.

Mai multe pe rador.ro.

Spam blocat