Kim Kardashian, pauza de pe retelele sociale dupa jaful din Paris

kim-kardashian-paris Kim Kardashian, pauza de pe retelele sociale dupa jaful din Paris Kim Kardashian, pauza de pe retelele sociale dupa jaful din Paris kim kardashian paris

Kim Kardashian, pauza de pe retelele sociale dupa jaful din Paris. Kim Kardashian, vedeta cu aproape cei mai multi fani de pe retelele sociale, a luat o pauza. De 3  saptamani de cand a fost jefuita la Paris nu a mai postat nimic. In mod normal, ea avea cel putin 2-3 postari zilnice.

Mai mult, Kim Kardashian si-a aniversat ziua de nastere pe 21 octombrie, cand a implinit 36 de ani si nici macar acest moment nu l-a mai impartasit cu fanii ei de pe retelele de socializare.

Jaful de la Paris a fost un adevarat cosmar pentru ea.

La inceputul lunii, cinci barbati inarmati, mascati si imbracati in uniforme de politisti, au intrat in resedinta privata ocupata de Kim Kardashian la Paris, un fost hotel amenajat acum ca o locuinta de lux. Paznicul cladirii a fost incatusat de catre atacatori, nu inainte de a fi obligat sa descuie usa de acces catre apartamentul ocupat de Kim Kardashian. Vedeta a fost amenintata cu arma, legata si dusa in baie. Hotii au parasit resedinta dupa cateva minute, cu o caseta cu bijuterii in valoare de 6 milioane de euro si, separat, un inel in valoare de 4 milioane de euro.

Kim Kardashian are pe Facebook 29,4 milioane de fani.

Pe instagram aproape 86 de milioane de fani.

Details

O fotografie postată de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

Pe Twitter 48,6 milioane de fani.

Spam blocat