google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Destiut.com - informatii de ultima ora

Mădălina Ghenea va prezenta Cerbul de Aur alături de un actor faimos

Festivalului Cerbul de Aur 2018, de la Braşov, va fi prezentat în acest an de Mădălina Ghenea şi actorul italian Gabriel Garko. În 2016, cei doi au prezentat împreună şi festivalul Sanremo.

James Blunt este celebru pentru hituri precum „You’re Beautiful” şi „Goodbye My Lover”, iar Amy Macdonald, pentru „This Is The Life”.

Gigliola Cinquetti şi Eleni Foureira au câştigat Eurovision Song Contest, prima, în 1964, a doua, anul acesta, iar celebrul violonist şi compozitor Edvin Marton este apreciat pentru stilul său unic de a îmbina muzica clasică cu pop rock-ul.

Recitalurile, programate pe întreaga perioadă a festivalului, vor fi momente de respiro pentru concurenţii înscrişi în Concursul internaţional de interpretare Cerbul de Aur. În acest an, în competiţia pentru marele trofeu vor intra 18 concurenţi.

Pentru cele cinci zile ale festivalului, organizatorii au pus în vânzare mai multe categorii de bilete şi abonamente, cu preţuri pornind de la suma de 50 de lei. Acestea sunt disponibile pe site-ul Eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere (Orange, Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti, Diverta si Humanitas).

La 50 de ani de la prima ediţie, Cerbul de Aur 2018 va avea o desfăşurare de gală, cu numeroase premii, a căror valoare totală este de 65.000 de euro. Dedicat Centenarului României şi semicentenarului festivalului, TVR propune un format special al evenimentului, cu o gală aniversară, două zile de concurs, o gală a festivalului şi evenimente adiacente.

Spam blocat