Mărturii șocante despre Johny Depp: ”dependent de droguri fără speranţă”

Johnny Depp este un dependent de droguri cu porniri violente şi un misogin care şi-a atacat soţia şi care foloseşte cuvinte grele atunci când vorbeşte despre femei, conform pledoariei finale a avocatului apărării Sasha Wass, susţinută luni în faţa unei instanţe londoneze unde se judecă procesul în care celebrul actor acuză un tabloid britanic de defăimare, transmite Reuters, potrivit Agerpres. 

Starul seriei „Pirates of the Caribbean” a dat în judecată trustul de presă News Group Newspapers, care deţine publicaţia The Sun, şi pe unul dintre jurnaliştii angajaţi la acest trust, Dan Wootton, din cauza unui articol publicat în 2018 în care era prezentat drept „un bărbat care îşi bate soţia”.

Atât Johnny Depp, 57 de ani, cât şi ultima lui soţie, actriţa Amber Heard, 34 de ani (cei doi au fost căsătoriţi în perioada 2015 – 2017), au depus mărturie în proces. Depp a susţinut că nu a fost niciodată violent cu Amber Heard şi cu nicio altă femeie şi a precizat că fosta sa soţie este cea care îl ataca şi se comporta violent. De cealaltă parte, Amber Heard a descris multiple incidente în care susţinea că a fost agresată fizic de actor.

În concluziile asupra cazului prezentate de avocaţii apărării, care doresc să demonstreze că nu a fost vorba de o defăimare în articolul din 2018 pentru că Johnny Depp îşi bătea într-adevăr soţia, avocatul Sasha Wass l-a prezentat pe actor ca pe un „dependent de droguri fără speranţă” al cărui abuz de substanţe halucinogene, gelozie şi accese de furie l-au transformat într-un pericol real pentru partenera sa de atunci.

Ea a povestit că abuzul de droguri îl făcea pe Johnny Depp să nu-şi poată controla furia şi să se metamorfozeze într-un alter ego violent pe care chiar actorul îl numea „Monstrul” şi că amintirea acestor momente ar putea să fie ştearsă din memoria actorului de abuzul continuu de droguri şi alcool.