Sex and the city: Coafurile cu care Carrie Bradshow a impresionat

Carrie-Bradshaw-Hairstyles-1 Sex and the city: Coafurile cu care Carrie Bradshow a impresionat Sex and the city: Coafurile cu care Carrie Bradshow a impresionat carrie bradshaw hairstyles 1

Una dintre coafurile pe care Carrie Bradshow ne-a facut sa o indragit si pe care nu ne-am abtinuit sa nu o copiem este cocul bufant. Este ideal pentru o nota incontestabila de eleganta.

ELEFANT.ro: REDUCERI LA SAMPOANE MATRIX, LOREAL

Stia stilista ce stia si, la scurt timp dupa ce personajul din serialul “Sex and The City” a purtat aceasta coafura, multe vedete au copiat-o, precum Jennifer Lopez.

Look-ul lui Carrie s-a schimbat la fel de des precum tendintele in moda – de la permanent la par drept si pana la bobul inspirat din anii ’20.

Sex and the city: Coafurile cu care Carrie Bradshow a impresionat Sex and the city: Coafurile cu care Carrie Bradshow a impresionat carrie bradshaw 21

Sapca „Newsboy” a devenit un obiect purtat nu numai la tinute sport, ci si accesoriu lindispensabil unei tinute casual-chic.
Carrie a adoptat bulinele si rochiile inspirate de celebrul personaj animat Minnie Mouse – bineteles, inainte ca bulinele sa devina un trend major al sezonului.

Sex and the city: Coafurile cu care Carrie Bradshow a impresionat Sex and the city: Coafurile cu care Carrie Bradshow a impresionat carrie bradshaw 23

 

Spam blocat