Sophia Loren a refuzat o relaţie intimă cu John F. Kennedy

Cartea biografică „Jack and Jackie: Portrait of an American Marriage”, scrisă de Christopher Andersen şi publicată pentru prima dată în anul 1997, va fi relansată în format eBook şi va conţine informaţii necuprinse în varianta iniţială.

Andersen a scris biografiile unor celebrităţi precum Mick Jagger, prinţesa Diana şi Hillary Clinton şi oferă o nouă perspectivă asupra infidelităţii lui Kennedy. La mai multe decenii de la asasinarea lui, noi informaţii despre multiplele relaţii pe care le-a avut cu actriţe precum Anita Ekberg, Gene Tierney şi Marlene Dietrich au fost dezvăluite.

Astfel, John F. Kennedy ar fi avut o relaţie secretă cu actriţa Audrey Hepburn. O secretară de la Casa Albă, Mary Gallagher, i-a spus lui Andersen că şi-o aminteşte pe actriţă venind la Kennedy atunci când acesta era un tânăr senator.

„Îmi amintesc cum întregul birou era încântat când ea venea. Era graţioasă precum o lebădă”, a spus Mary Gallagher.

„Audrey avea un râs molipsitor, asemănător cu ceea ce se vede pe ecrane, dar avea şi această latură foarte sexy, foarte obraznică, pe care publicul nu a văzut-o niciodată. Au reuşit să ţină acest lucru departe de presă, făcând legătura dintre ei mai intensă”, a scris Andersen.

În acelaşi timp, Angie Dickinson l-a descris pe Kennedy drept „genul criminal, un om devastator de încântător, tipul de bărbat pe care mama ta îl vrea ca ginere”.

Actriţa Angie Dickinson a definit momentele intime pe care a avut-o cu Kennedy drept „cele mai palpitante şapte minute din viaţa mea”.

Cu toate acestea Sophia Loren, ce avea 24 de ani pe atunci, i-a respins avansurile lui Kennedy. Acesta l-a trimis pe unul dintre prietenii lui, senatorul George Smathers, să o invite pe Loren, în numele său, la reşedinţa din Georgetown, Washington.

După ce Sophia a refuzat invitaţia, Kennedy a mers personal pentru a încerca să o convingă. Kennedy a susţinut că iniţiativa lui s-a concretizat, dar Loren a negat că ar fi avut vreo relaţie cu el.

„Nu accepta să fie refuzat şi insista până le convingea”, a declarat Smathers. sursa: Mediafax

Spam blocat