Ţinute purtate la Oscar 2017 pe covorul roşu

Ţinute purtate la Oscar 2017 pe covorul roşu. Toate privirile au fost aţintite pe Emma Stone încă dinainte de decernarea premiilor – Ţinuta Givenchy şi accesoriile Tiffany’s au plasat-o categoric pe actriţă în aşa-numită regalitate a Hollywoodului, departe de statutul de „tânără obişnuită” pa care îl afişa anii trecuţi.

O apariţie de senzaţie a fost Halle Berry, îmbrăcată într-o ţinută Versace. Actriţa de 50 de ani a purtat de-a lungul timpului ţinute create şi de regretatul Gianni Versace, şi de sora sa Donatella. Spunea înainte de ceremonie că ţinuta sa este o combinaţie de romantism şi glamour – subliniate de coafura rebelă şi nonconformistă.

Iar Charlize Theron a stârnit mari discuţii pe reţelele socializare nu doar pentru ţinuta Dior, ci mai ales pentru uriaşii cercei cu diamante Chopard – lumea se întreabă nu doar cât au costat ci şi… cât cântăresc!

Alicia Vikander, senzaţia suedeză, a optat pentru o ţinută din dantelă neagră conceputã de casa Louis Vuitton – deja apariţia sa este lăudatã de marile site-uri de modă.

Nicole Kidman, a jucat în filmul Lion – Saroo, drumul spre casă – iar pe covorul roşu şi-a confirmat rafinamentul apariţiei, cu o rochie roz pal Armani.

Tot din distribuţia filmului Lion a venit şi actorul principal, Dev Patel, din nou la Oscaruri după succesul de acum 8 ani cu Vagabondul Milionar – Patel a ţinut neapărat să se fotografieze pe covorul roşu cu mama sa.

Cele mai bune ţinute

Cele mai proaste ţinute

Spam blocat