3 produse de styling pe care se poate baza orice barbat

barbat frizuri 3 produse de styling pe care se poate baza orice barbat 3 produse de styling pe care se poate baza orice barbat barbat frizuri

Barbatii chiar nu au nevoie de o gama larga de produse de aranjare a parului. Astfel, si marii stilisti dau tot o lista de top 3 produse pe care se pot baza barbatii.

  1. Ceara de par. Un produs de buna calitate ar trebui sa coste aprox  40-50 de lei.  Barbatii cu parul drept sau ondulat o pot folosi aproape zilnic. Este recomandata ceara de albine. Ceara se potriveste la toate tipurile de par si aranjeaza frumos si rapid parul.
  2. Pomada, care este foarte asemanatoare cu ceara de par. Este recomandata pentru coafura Pompadour, adica barbatii care au frizuri scurte cu o parte lunga. Pomada ofera un aspect lucios al parului, mai ales daca optezi pentru varianta pe baza de ulei.
  3. Crema de par. Este total diferita de primele doua produse, intrucat este un produs mai lejer care se foloseste pentru definirea buclelor la barbati. Ofera parului stralucire si nu il va usca.

DeClub.ro 3 produse de styling pe care se poate baza orice barbat 3 produse de styling pe care se poate baza orice barbat 1VS1vi1
Ce produs sa folositi?

Pentru utilizarea zilnica si ca sa evitati frizura cu aspect uleios si sa dati o forma parului, ceara de par este cea mai buna alegere.

Daca sunteti in cautarea unui look cu par stralucitor sa sa aveti bucle definite, atunci crema de par este perfecta.

 

Cat despre gel si spuma, acestea erau produsele in voga, insa au fost la timpul!

Mare atentie la etichete!

Spam blocat