google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Frizuri populare pentru bărbaţi în 2018 cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Frizuri populare pentru bărbaţi în 2018

Galerie Foto

Frizuri populare pentru bărbaţi în 2018. Poate că moda de anul viitor nu va fi potrivită tuturor bărbaţilor sau poate că unii bărbaţi se vor adapta, pentru că ne reîntorceam în anii 60, 70.

Elvis Presley și James Dean au avut o mare influență asupra stilurilor high quiff, pompadour și slicked back. Dar coafurile cu părul lung au fost popularizate de către surferi pe plajele din Hawaii și California. Frizuri populare pentru bărbaţi în 2018.

Să nu uităm nici de trendul anilor 80 scos în evidenţă de personalităţi precum: Rod Stewart, David Bowie și Paul McCartney.

Frizuri populare pentru bărbaţi în 2018. Mergând spre mişcarea punk şi tunsoarea Mohawk: cu părul ras pe toate părţile şi cu creastă pe mijloc, şi culori de mov, violet, verde. Ne putem orienta după câteva nume din hard-rock: Mötley Crüe, Bon Jovi și Whitesnake.

Revenind la anii 80, Michael Jackon era un model prin coafura lui şi bărbaţii au început să folosească spumă sau gel pentru a-şi aranja părul.

O precizare importantă este că depinde şi de zona în care vă aflaţi.

Spre exemplu tunsoarea Shaggy adusă de Ashton Kutcher este perfectă pentru oricine caută un aspect de întreținere redus. Dar, ca și în anii 1960, ar trebui să trăiți în Hawaii sau California pentru a arăta bine cu ea. Frizuri populare pentru bărbaţi în 2018.

 Barba este la modă în 2018

Hairstiliştii spun că barba, în orice stil va fi purtată o parte esenţială a coafurii pentru bărbaţi.

man bun hairstyle

Una dintre coafurile populare pentru bărbaţi în 2018 este părul lung până la umeri, purtat cât mai răzvrătit.

Bărbații cu parul lung arată un aspect sensibil, dar rău. Să ne gândim la Thor.

slicked back undercut

Slicked back: este o tunsoare pentru bărbaţii care adoptă o ţinută şi un stil de office, care vor să arate eleganţă.

long messy quiff with undercuts.

Tunsoare cu părul foarte lung în faţa cu ceafa rasă. Se poate aranja cu spumă sau gel. Se poartă cu barbă de lungime medie sau fără barbă. Este o tunsoare sport-elegant.

Spam blocat