google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Frizuri barbati, ingrijire look! Cinci metode ca el sa arate mai tanar cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Frizuri barbati, ingrijire look! Cinci metode ca el sa arate mai tanar

Frizuri barbati, ingrijire look! Cinci metode ca el sa arate mai tanar

Frizuri barbati, ingrijire look! Cinci metode ca el sa arate mai tanar

Frizuri barbati, ingrijire look! Cinci metode ca el sa arate mai tanar. Barbatii dupa 35 de ani incep sa se preocupe mai mult de look-ul lor, in special după ce incep sa se confrunte cu par gri sau chelie. Astfel ca frizura, barba si nu numai sunt elementele care trebuie avute in vedere.

Frizuri barbati, ingrijire look! Cinci metode ca el sa arate mai tanar. O tunsoare, un barbierit nu sunt foarte costisitoare pentru a imbunatati look-ul.

  1. Frizuri barbati, ingrijire look! Cinci metode ca el sa arate mai tanar. Evident ca daca se poate si puteti purta, este recomandata o tunsoare cat mai eleganta, tinereasca care cu siguranta va da si un aer tineresc. Nu strica sa va consultati cu un hairstilist atunci cand mergeti la tuns si sa evitati sa aveti idei fixe. Schimbarea va poate aduce un look nou si interesant!
  2. Frizuri barbati, ingrijire look! Cinci metode ca el sa arate mai tanar. Scapati de gri! Este o culoarea extrem de inestetica, trista care va mai pune ani in plus. Nu incercati singuri acasa orice nuanta. daca decideti sa faceti o schimbare de culoare trebuie sa aveti grija la nuanta pielii, culoarea parului naturala si barba. De exemplu, daca sunteti o nuanta spre blond, in niciun caz nu folositi saten, asa ca oricum tot aveti fire albe si nu se pune. Mare grija!
  3. Frizuri barbati, ingrijire look! Cinci metode ca el sa arate mai tanar. Intretinerea barbii. Este un subiect larg de dezbatut. Merita, macar o data sa mergeti la un specialist! Este posibil ca toata viata sa fi avut barba si sa nu fi purtat marimea necesara, sau sa va barbieriti permanent. In acest caz chiar aveti nevoie de un tratament facial.
  4. Frizuri barbati, ingrijire look! Cinci metode ca el sa arate mai tanar. Surplusul de par: vorbim despre partea inestetica de la ceafa, urechi si perciuni. Aceste mici detalii care schimba radical look-ul.
  5. Frizuri barbati, ingrijire look! Cinci metode ca el sa arate mai tanar. Mentinerea parului si a scalpului! Nu poate fi nimic mai inestetic decat un par cu aspect uleios, neingrijit sau cu matreata la vedere. Sunt detalii care va strica tot aspectul.

Spam blocat