google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 4 tunsori „populare” pentru barbati la moda acum cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

4 tunsori „populare” pentru barbati la moda acum

men hairstyles 2015 trends

Anii 50 si 60 sunt sursa de inspiratie pentru coafurile in trend in sezonul rece. Raman in trend tunsorile care s-au purtat si in vara, respectiv cu o parte rasa si cealalta mai lunga.

Tunsoarea purtata mai jos de David Beckham sau Justin Timberlake este vedeta sezonului. Parul lung si volum in partea de sus, insa partile laterale si ceafa sunt scurte.

men hairstyles 2015 trends

  1. Tunsoarea Fades/pierduta este purtata si de Brad Pitt. Practic, aceasta tunsoare nu face decat sa arate fata mai slaba avand volum in partea de sus. Se aranjeaza foarte repede cu putin gel de par si nu e nevoie ca barbatul sa piarda timp in fata oglinzii, mai ales daca tunsoarea este executata bine. 

men hairstyles 2015 trends

  1. Cunoscuta sub numele de BUNS, este cea mai indicata tunsoare pentru barbatii are se poarta cu parul lung. Partile laterale se scurteaza, iar parul lung se prinde sub forma de coc. Ofera barbatilor cu parul lung, un stil boem. Este recomandata placa, in cazul in care parul este rebel.

men hairstyles 2015 trends

  1. Frizura UNDERCUT este inspirata din anii 60. Este o tunsoare foarte la moda si se potriveste la majoritatea tinerilor.

 

SUPER OFERTA LA ULEI DE COCOS

 

Spam blocat