Coafuri 2018 – 2019: Trendul toamnă – iarnă

Galerie Foto

Coafuri 2018 – 2019: Trendul toamnă – iarnă. Sezonul rece 2018 – 2019 aduce tendințe noi în coafuri. Vorbim despre a fi altfel, a ieși din anonimat la propriu prin tunsoare și culoarea părului.

1. Bob neon
Culorile care se poartă sunt pastelate neon. Vorbim de nuanțe care emană energie: roz neon, mov neon, albastru neon, etc. Ați putea adopta cele mai haioase peruuci pentru a fi cool în sezonul rece.

2. Roșcatul
Pornind de la frunzele ruginii care cad toamna, marii hairstiliști au căzut de acord că roșcatul este nuanța care ar prinde în sezonul rece.
Vorbim despre orice nuanță de roșcat care va merge cu orice culoare de ținută fără reguli.

3. Castaniul, ciocolatiul închis
Sunt nuanțe inspirate din sezonul toamnă, dar care au fost propuse spre purtare. Nimic nu se compară cu o nunață de ciocolatiu care vine să pună în evidență ochii verzi.

4. Blond natural
Și doamnele blonde au motive să se expună prin coafurile lor în sezonul rece. Un blond murdar cu bucle ușor lejere le va scoate din mulțime.

5. Blond decolorat
Nu va dispărea vreodată această nuanță, dar ce este interesant că deși a trecut vremea plajei, blondul decolorat rămâne.

O tunsoare pixie cu această nuanță s-ar potrivi la fix multora dintre doamne și domnișoare.

COAFURI TOAMNĂ IARNĂ 2018 – 2019
Bucle lejere, păr natual
Fiind multă umezeală în sezonul rece, buclele nu au cum să reziste prea mult, însă poate unele dintre voi sunt mai norocoase și aveți un păr natural creț sau ușor ondulat.

Breton împărțit
Bretonul nu este cel mai ușor lucru de întreținut, plus că multe dintre femei ar face mai bine să nu adopte stilul cu breton. Forma feței lor nu le-ar permite o astfel de coafura, însă hairstiliștii au considerat că poți să ai breton și să-l porți împărțit pe mijloc.

Împletituri
Șuvițe împletite în diverse forme și părți ale capului care dau o notă de eleganță sau care te ajută să îți ții părul strâns în sezonul rece.

Bob cu cărare pe mijloc
Este o coafură pe care o pot purta elevele, cât și doamnele trecute de 60 de ani. Este o coafură ușor de întreținut și se poartă în orice moment al zilei.

Coada de cal
Este coafura nelipsită în orice sezon și se poate prinde în diverse moduri și accesorizată.

Volumul
Coafura cu volum este ideală în special doamnelor și domnișoarelor care au o statură mică, și care vor să dea volum părului sau mai exact o formă în coafură.

Spam blocat