Coafuri nuntă 2018: idei pentru mirese

Coafuri nuntă 2018: idei pentru mirese. Ce se poartă anul ăsta la nunți, mai ales dacă ești mireasă? În primul rând coafurile care emană romantism, feminitate și naturalețe. Bineînțeles că nu ies din joc buclele și cocurile clasice, dar diferența o vor face cu siguranță accesoriul din păr, dar și felul în care este purtată coafura, adică personalitatea miresei. Destiut.com vă dă câteva idei de coafuri 2018 de mireasă. Nu uitați cum spuneam mai sus, că accesoriile și atitudinra fac diferența, chiar dacă veți avea impresia că veți semăna cu alte mirese.

Coafuri nuntă 2018. Coafurile boeme

Sunt frumoasă, ce exprimă puțină dezordine-sălbăticie, sunt relaxante. Dacă adăugați flori sau coronițe cu bijuterii veți obține un stil aparte.

Coafuri nuntă 2018. Bucle lejere

Nu este o coafură la care să se piardă mult timp. Câteva bucle lejere făcute cu placa de păr și cu accesorii, inclusiv valul de mireasă vă va asigura o zi de excepție.

Coafuri nuntă 2018. Coada de cal

Dacă ai părul lung, să îl prinzi frumos într-o singură coadă frumos pieptănată și finisată este o alegere perfectă. Nu îți va lua nici mult timp să te coafezi și vei avea o coafura care îți va da un aer de relaxare. Contează foarte mult și rochia de mireasă ca să poți opta pentru această coafură. Ar trebui să ai spatele gol ca să se vadă frumos și dacă vrei să un look mai sexy, dar și dacă ești o fire mai sportivă.

Coafuri nuntă 2018. Împletituri de tip sirenă

Împletiturile de tip sirenă emană un aer romantic, de poveste la nuntă. Dacă optezi pentru o tematică  de poveste la nuntă, este coafura potrivită pentru tine și nu este greu de executat, însă cu siguranță va fi ceva mai complicat să te apuci singură să o execuți, dar ai putea găsi pe cineva care se pricepe și care să îți insereze și câteva flori, trandafiri pentru a continua linia romantică.

Coafuri de nuntă în 2018 pe care ai putea să le încerci