google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Coafuri pentru serviciu și scoală cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Coafuri pentru serviciu și scoală

Coafuri pentru serviciu și scoală. Marea problemă este cum să ne aranjăm părul zilnic atunci când ne grăbim să ajungem cât mai repede la școală sau la serviciu. Da, este o problemă mai ales că e timpul scurt pentru coafuri și nici nu avem idee ce să ne facem la păr.

Coafuri pentru serviciu și scoală. În primul rând, ca să evităm aceste dileme: cum îmi fac părul azi?, îmi stă bine?, am timp?, trebuie să optăm pentru o tunsoare care să ne ajute în acest sens. Împreună cu stilistul/coafeza decidem pentru ce tunsoare optăm.

TUNSOARE în FUNCȚIE DE FORMA FEȚEI.

Ce forma are fata ta? Iata cum sa te coafezi!

Coafuri pentru serviciu și scoală. Odată ce am lămurit problema tunsorii și ne asigurăm că avem și o idee cam în ce zonă să ne îndreptăm în funcție de forma feței, deja am rezolvat problema pe jumătate.

Părul lung nu e greu de întreținut dacă îl ținem prins în coadă de cal, codițe,  un coc lejer și din când în când bucle lejere. CITEȘTE AICI CUM SĂ FACI BUCLE RAPID!

Coafuri pentru serviciu și scoală. Părul mediu ai opțiunea să îl porți sub forma unui bob, dacă părul nu necesită prea multă îngrijire în acest sens. Mă refer că firul de păr este gros și nu reușește să-l controlezi. Însă poți opta pentru a-l purta ușor ondulat, rebel sau îl îndrepți.

Coafuri pentru serviciu și scoală. Părul scurt nu e greu deloc de întreținut. Tunsoare pixie nu se demodează. Ai nevoie de puțin gel de păr și ai rezolvat problema.

autor: Cristina Corpaci

Spam blocat