Coafuri de Revelion 2018. Cum să ne aranjăm la păr

Coafuri de Revelion 2018. Cum să ne aranjăm la păr. Noapte dintre ani trebuie sărbătorită cum se cuvine, e bine să-l primim pe 2018 cu un look care să ne dea o stare bună. Întâi de toate, coafurile pentru această seară sunt speciale, îndrăznețe, astfel că în funcție de tematica petrecerii și ținută, puteți îndrăzni mai mult decât de obicei și nu contează vârsta.

Cristina Corpaci, hair editor Destiut.com,  vă prezintă câteva idei cum să vă aranjați părul în noaptea dintre ani.

Dacă aveți o rochie simplă și nu vreți să ieșiți prea mult în evidență, puteți încerca bucle bine definite și bine fixate, care să vă țină toată noapte. Lăsați-le mai strânse de la început și folosiți un fixativ puternic, pentru că treptat din cauza umezelii se vor strica câte puțin.

Un coc bine definit care se potrivește atât cu o ținută masculină, dar și o rochie elegantă. Nu veți da greș cu un coc pe care îl puteți face singură acasă dacă aveți accesoriile necesare și neapărat să îl finisați și să îl fixați bine ca să vă țină toată noaptea.

Bucle lejere, însă atenție nu sunt recomandate pentru persoanele care au părul cu firul subțire sau petrec timp în aer liber. Mai degrabă, dacă stați acasă sau mergeți la prieteni. Este o coafură lejeră pentru persoanele care se grăbesc și pe ultima sută de metri își pot face câteva bucle cu placa.

Look disco: este un look rebel pentru tinere în mod deosebit și nu numai. Aveți nevoie de sclipici, gel de păr și elastice. Se împarte părul în două și se fac două cocuri, iar pe mijloc se pune gel, apoi sclipici după dorință. Chiar dacă aveți o rochie cu sclipici, nu e prea căci este Revelionul!

Împletituri accesorizate. Dacă aveți o petrecere cu tematică și vreți să fiți asortată, puteți să aveți părul împletit cu o panglică de aceeași nuanță cu rochia. Împletitura se realizează ușor și aveți garanția că vă ține fără probleme o noapte întreagă.

Spam blocat