google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Coafuri și tunsori pentru primăvară 2018 cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Coafuri și tunsori pentru primăvară 2018

Coafuri și tunsori pentru primăvară 2018. Primăvara aceasta se merge pe trendul de natural, bucle naturale, wet look, împletituri, plus tunsoarea pixie. În ceea ce privește partea de nuanțe, așa cum anunțam, în 2018 se merge pe blond platinat, nuante de blond roșcat, prună, violet și chiar negru.

Culorile anului 2018. Ce nuanțe de păr se poartă

  1. Coada de cal messy: este potrivită celor care au părul lung și rebel și vor o coafură rapidă. Se poate adăuga un accesoriu floral pentru a da o notă de eleganță.

Messy Ponytail for Girls - Best Long Hairstyles for Spring 2015

2. Tunsoarea messy este perfectă pentru femeile care au un stil între sport și elegant și care vor arate și o doză de bad girl. Pot opta pentru un roșu intens sau de ce culoarea primăverii blond platinat.

Messy Haircuts for Short Hair - Women Hairstyles for Spring 2015

3. Bobul lung și drept însoțit de o nuanță armonioasă cu tenul tău. De ce nu? O asemenea coafură se întreține de la sine, nu ai mult de muncă, dacă bobul este executat corect și alegi o nuanță care să te scoată din anonimat.

Straight Long Bob Hairstyle with Beautiful Color

 

Spam blocat