Coafuri super rapide si elegante

how-to-do-fishtail-braid Coafuri super rapide si elegante Coafuri super rapide si elegante how to do fishtail braid quick-easy-hairstyles-hairstyle-ideas-32714 Coafuri super rapide si elegante Coafuri super rapide si elegante quick easy hairstyles hairstyle ideas 32714

Cu siguranta ca aproape zilnic iti pui intrebarea cum sa obtii cat mai rapid o coafura rapida si cat mai eleganta, fara sa te duci la coafor.

Coada pe o parte: o coafura rapida si feminina
Sexy si mereu la moda, parul prins intr-o parte este o varianta mereu la indemana atunci cand vrei sa dai infatisarii tale un look rebel. Piaptana-ti parul pe o parte si lasa o suvita in partea opusa pe care, optional, o poti ondula, apoi prinde-l cu o alta suvita de par sau, de ce nu, cu un pampon voluminos.

Coada de cal: cea mai rapida coafura
Mai simplu de atat nici ca se poate. Aplica un spray pentru volum la radacina parului, apoi aduna-l intr-o coada de cal cat mai sus, infasurandu-ti o suvita in jurul elasticului. Pentru a da un aer tineresc si chic coafurii tale, lasa parul sa cada natural, lejer sau, daca iti plac buclele, poti sa-ti faci cateva cu ajutorul spumei de par. La final, strange baza cozii, pentru a obtine volum.

Spam blocat