COAFURI toamna/iarna 2014-2015

trendy-haircuts-autumn-winter-2014-2015-43-pictures

COAFURI toamna/iarna 2014-2015. Stiliștii vin cu o serie întreagă de propuneri îndrăznețe. Doritoarelor de a-și schimba tunsoarea, li se recomandă tunsorile scurte, inclusiv Bob și Carre, asociate cu bretonuri conturate perfect și cărări trasate ideal pe mijloc sau lateral. Cele mai trendy coafuri ale sezonului de toamnă/iarnă sunt cocul și împletitura. Ce modele de tunsori și coafuri poți încerca în timpul cel mai apropiat, îți propunem să vezi mai jos.

Pentru toamna acestui an, stiliștii recomandă femeilor tunsori cu linii proeminente și cu simetrie perfectă. Cele mai frecvente tunsori pe care le-au afișat modelele pe catwalk reprezentau modele Bob, Carre și chiar tunsorile scurte, bărbătești.

Tunsoarea Carre

Toamna aceasta, se poartă tunsori Carre, în care lungimea părului nu ajunge până la umeri. Liniile de tăiere a părului sunt foarte stricte, fără gradații. Bretonul care va fi la modă în toamna acestui an, va aminti oarecum de femeile Egiptului Antic.

Picanteriile orientale vor fi la mare căutare în acest sezon. Culoarea închisă a părului și liniile orizontale reprezintă două accente pe care merită să le încercați.

Tunsorile scurte. Pentru sezonul de toamnă, nu se recomandă tunsorile prea scurte și radicale. Sunt la modă tunsorile în stil Paj și Bob.

Tunsoarea Bob – preferata caselor de modă:

Street Style: 

Este recomandat fashionistelor care adoră coafurile rebele și ușor de aranjat. În afară de aceasta, stilul Street presupune obligatoriu un păr curat, vopsit uniform și pieptănat.

Spam blocat