google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Destiut.com - informatii de ultima ora

Coafuri toamnă/iarnă 2018. Cele mai hot exemple

Coafuri în trend 2018. Cele mai hot exemple. Trendul pentru 2018 sunt coafurile extrem de practice și ușor de realizat. Suntem din ce în ce mai grăbiți și evident că și opțiunile stiliștilor se adaptează cu era viteză. Coafurile expuse mai jos pot fi realizate acasă fără a fi nevoie de experiență sau talent în a realiza coafuri.

Coafuri în trend 2018. Cele mai hot exemple. 1. Cocul în vârful capului este cea mai ușoară coafură care poate fi purtată în toate variantele și se potrivește pentru toate momentele zilei. Nu necesită experiență la coafuri. Se prinde părul, se obține o șuviță groasă și se răsucește până se obține un coc.

top knot hairstyles 2018

Se poate face coc doar cu părul din partea vârfului capului, lăsând liber părul de jos.

Coafuri în trend 2018. Cele mai hot exemple. 2. Coada de cal cu fundă neagră. Este o coafură ușor de obținut. Coada de cal a fost și este mereu în trend, însă după ce se strânge părul într-o coadă, se accesorizează cu o fundă neagră. Este o coafură elegantă, ce dă un aer misterios, dar în același timp nu este greu de realizat. Singurul lucru care necesită atenție la această coafură este să fie bine finisată, adică părul să fie cât mai drept și bine pipetănat. Un pont ar fi să finisați părul cu puțin gel de păr.

Rochas low ponytail hairstyles 2018

Coafuri în trend 2018. Cele mai hot exemple. 3. Codițele afro. A fost demult moda acestei coafuri, care se pare că revine, începând chiar din toamna acestui an. Este adevărat că e o experiență să îți realizezi asemenea coafură care nu poate fi executată acasă pentru că durează foarte mult și trebuie să ai ceva experiență atunci când alegi suvițele ca să fie cât de cât egale. Dacă vei merge la un salon te va costa aproximatv 100 de euro, dar ceș puțin 6 săptămâni, te vei bucura de codițe.

cornrows hairstyles 2018

Coafuri în trend 2018. Cele mai hot exemple 4. Cărarea pe mijloc. Nu este o coafură nouă și s-a purtat dintotdeauna, însă poate fi realizată acasă foarte ușor. Tot ce trebuie să știi este că este o coafură simplă, dar cu multe bătăi de cap. Dacă nu îți îngrijești foarte mult părul și îl vei lăsa desprins, nu vei arăta ca în imaginea de mai jos. Orice coafură trebuie neapărat însoțită de amprenta personală.

middle part hairstyles 2018

Coafuri în trend 2018. Cele mai hot exemple 5. Wet look. Am mai scris despre cum se poate realiza un wet look ușor acasă fără să dați greș. Este coafura potrivită pentru o seară specială, mai ales atunci când aveți o rochie perfectă pe care vreți să o puneți în evidență.

Wet look. Look-ul vedetelor de la Hollywood, perfect si pentru tine

wet effect hairstyles 2018

Coafuri în trend 2018. Cele mai hot exemple 6. Coafura bob – bucle. Coafura bob a fost adaptată pentru toate tipurile de formă a feței, astfel că un stilist bun va ști cu siguranță cum să vă adapteze bob-ul în funcție de forma feței. Ce aduce nou anul 2018 este un volum și mai mare pe care le dau buclele.

Rachel McAdams Wavy Bob hairstyles 2018

Spam blocat