google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Frizuri barbati 2018: tunsori si modele în trend cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Frizuri barbati 2018: tunsori si modele în trend

Frizuri barbati 2018: tunsori si modele în trend. Anul acesta sunt schimbări în tendințele bărbaților, mai ales că în ultima vreme Pompadour a fost o adevărată modă.

DIY Punk ar spune unii că este fratele mai mic al tunsorii pompadour, dar este aceeași lungime a părului, însă purtată într-un mod foarte dezordonat. Părul trebuie să măcar aproximativ 3 centimetri lungime ca să puteți să obțineți frizura dorită. Dacă optați pentru Punk o să vă fie ușor să vă aranjați părul chiar dacă vă crește.

Modern Punk Haircuts For Men

Părul lung aranjat pe spate: Părul lung revine în tendințe. Este o coafură ușor de purtat și de aranjat, cu ajutorul gelului de păr, și unde pui că oferă o notă de eleganță. Pentru bărbații care vor să arate o masculinitate rafinată și iubesc să-și poarte părul lung, este o coafură perfectă.

Long Slick-Back Hairstyles For Men

Tunsoarea Speedy este pentru bărbații macho care arată și eleganță, dar care nu au timp deloc de stat în oglindă. Ryan Gosling este un bun exemplu pentru această tunsoare. Practic se reduce la a tunde părul în straturi scurte și cu textură. Este genul de tunsoare care după ce te-ai spălat, te-ai uscat în 20 de secunde și ești gata de plecare.

Soft Side Parting Hairstyles For Men

Tunsoare cropuită și decolorată: este perfectă pentru bărbații tineri și chiar adolescenți. Este o tunsoare rebelă, care pe lângă foarfecă se intervine și cu decoloratul părului pe o șuviță foarte groasă sau mai multe șuvițe.

Bleached Short Hairstyles For Men

Tunsoarea militărească: cu siguranță dacă optezi pentru această frizură va trebui să-ți vizitezi frizerul măcar o dată pe lună dacă nu și de două ori. Dar cine vrea să arate o personalitate dură, de ce nu?

 

Spam blocat