6 greseli pe care le faci cu parul tau si te imbatranesc

Woman getting bangs cut, eyes closed, close-up

Sunt cel putin 6 greseli pe care le faci cu parul si care iti adauga ani.

1. Iti tai parul prea scurt: daca ai parul sanatos si bogat, nu ai niciun motiv sa-l tai. In cazul in care vrei sa tii parul scurt, ar fi bine sa optezi pentru pixie si sa-l aranjezi ciufulit.

2. Parul tau este lung si fara o forma, sau mai rau despartit in doua si adus spre fata. Pentru a distrage atentia de la riduri, poti opta o tunsoare asimetrica cu forme.

3. Culoarea neagra sau inchisa la par. Culoarea neagra cu tenul deschis, va accentua ridurile. Un ciocolatiu sau o nuanta mai calda ar putea ajuta in acest sens.

4. Culoarea parului la fel ca tenul. In niciun caz! Putin contrast va da pielii o stralucire aparte. Chiar putin blush ar imbunatati situatia.

5. Atentie la nuanta gri! Poate adauga cel putin 10 ani daca nu folosim nuanta corespunzator. In cazul in care aveti parul blond, puteti folosi un sampon care sa dea putina nuanta. In niciun caz nu trebuie abuzat de gri/cenusiu.

6. Tunsoare indrazneata sau culoare tipatoare, insa adaptata impreuna cu stilistul pentru varsta ta. Halle Berry sau Susan Sarandon pot fi luate ca exemplu.

Spam blocat