google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Idei de coafuri de Crăciun 2015 cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Idei de coafuri de Crăciun 2015

4-two-messy-buns-updo

Ce altă coafură mai bună şi mai potrivită poţi găsi decât varianta să încerci ceva nou?

Avem exemple vedetele şi cu siguranţă ne putem inspira de la ele. De reţinut însă un singur lucru, mai puţin înseamnă mai bine. Se poartă foarte mult accesoriile în temă însă nu trebuie să exagerăm mai ales dacă avem o ţinută care este deja foarte bogată în culori şi modele. Ar trebui să alegem dacă vrem să ieşim în evidenţă cu coafura sau cu ţinuta. Fiecare dintre noi ştie care este punctul forte pe care se poate baza.

Dacă ai părul scurt ori îl aranjezi cu puţin fixativ sau ceară sau îl aranjezi peste cap. Poţi încerca şi un accesoriu.

În cazul în care părul este mediu dacă alegi să faci câteva bucle, atunci va trebui cu siguranţă să renuni la accesorii.

Când ai părul lung este cel mai simplu. Ai la îndemână multe variante să îl aranjezi. POţi să îl aranjezi cu placa şi să îi pui o agravă discretă. Poţi să îţi faci o împletitură lejeră sau îl prinzi pur şi simplu într-o coadă de cal.
18-messy-fauxhawk-updo-with-braids 14-charlize-theron-and-her-tender-curly-christmas-hairstyle-for-short-hair

3-fishtail-crown-braid-updo 7-chignon-vintage-updo

9-new-years-eve-pixie-hairstyle 18-emma-watson’s-miraculous-curly-christmas-hairstyle-for-girls 19-greek-style-christmas-hairstyle-for-kids-and-adults-from-dakota-fanning christmas-long-hair_1060x644 christmas-short-hair_1060x644

Spam blocat