Modele de barbă în trend pentru 2018

Modele de barbă în trend pentru 2018 barba-2018-800x450

Modele de barbă în trend pentru 2018. Nu este niciun secret că barba a căpătat o atenție deosebită din partea bărbaților. Sunt locuri speciale care se ocupă de barbă și de look-ul bărbaților. Pentru 2018, vă propunem câteva idei de barbă.

1. Stilul Classic. Nu prea lungă, nu prea scurtă, barba clasică este recomandată pentru cei care acordă o atenție specială bărbii. Țineți minte că nu se potrivește tuturor. Recomandarea ar fi să optați pentru o tunsoare tânără care să însoțească acest stil barbă, care vă va permite să interpretați acest aspect clasic într-un mod modern.

Modele de barbă în trend pentru 2018 Classic-Beards

2. Stilul de barbă bogată
O barbă mai lungă poate funcționa bine atunci când este bine aranjată. Asigurați-vă că frizerul vă tunde potrivit – optează pentru stiluri mai moderne și mai tinere. Uleiul de brad vă ajută să opriți iritarea și uscarea și  pentru o barbă mai ușor de gestionat.

Modele de barbă în trend pentru 2018 Full-Beards

3. Stilul de barbă stufoasă
Barba stufoasă definește forma feței. O barbă stufoasă vă face să arătați mai matur. Versiunea lui Joaquin Phoenix a unei barbe stufoase este un exemplu.

Modele de barbă în trend pentru 2018 Bushy-Beards

4. Barba pentru motociclist
Barba motociclistului se bazează pe lungimea extinsă a părului pe zona bărbiei, deci va trebui să vă modelați corespunzător părul facial. Brad Pitt a promovat acest stil barbă.
Modele de barbă în trend pentru 2018 brad-pitt-brash-biker

5 . Barbă pentru bărbații cheli
Dacă te-ai ras pe cap, cea mai bună modalitate de a întregi look-ul este să adaugi o barbă. Jason Statham este o referință bună pentru cei care doresc să aibă un look perfect.

 

Modele de barbă în trend pentru 2018 Shaved-Head-Longer-Beard

Spam blocat