Modele de barbă în trend pentru 2018

Modele de barbă în trend pentru 2018 Modele de barbă în trend pentru 2018 barba 2018 800x450

Modele de barbă în trend pentru 2018. Nu este niciun secret că barba a căpătat o atenție deosebită din partea bărbaților. Sunt locuri speciale care se ocupă de barbă și de look-ul bărbaților. Pentru 2018, vă propunem câteva idei de barbă.

1. Stilul Classic. Nu prea lungă, nu prea scurtă, barba clasică este recomandată pentru cei care acordă o atenție specială bărbii. Țineți minte că nu se potrivește tuturor. Recomandarea ar fi să optați pentru o tunsoare tânără care să însoțească acest stil barbă, care vă va permite să interpretați acest aspect clasic într-un mod modern.

Classic Beard Styles Modele de barbă în trend pentru 2018 Modele de barbă în trend pentru 2018 Classic Beards

2. Stilul de barbă bogată
O barbă mai lungă poate funcționa bine atunci când este bine aranjată. Asigurați-vă că frizerul vă tunde potrivit – optează pentru stiluri mai moderne și mai tinere. Uleiul de brad vă ajută să opriți iritarea și uscarea și  pentru o barbă mai ușor de gestionat.

Full Beards Styles Modele de barbă în trend pentru 2018 Modele de barbă în trend pentru 2018 Full Beards

3. Stilul de barbă stufoasă
Barba stufoasă definește forma feței. O barbă stufoasă vă face să arătați mai matur. Versiunea lui Joaquin Phoenix a unei barbe stufoase este un exemplu.

Bushy Beards Styles Modele de barbă în trend pentru 2018 Modele de barbă în trend pentru 2018 Bushy Beards

4. Barba pentru motociclist
Barba motociclistului se bazează pe lungimea extinsă a părului pe zona bărbiei, deci va trebui să vă modelați corespunzător părul facial. Brad Pitt a promovat acest stil barbă.
Imagini pentru Biker Beard Styles brad pitt Modele de barbă în trend pentru 2018 Modele de barbă în trend pentru 2018 brad pitt brash biker

5 . Barbă pentru bărbații cheli
Dacă te-ai ras pe cap, cea mai bună modalitate de a întregi look-ul este să adaugi o barbă. Jason Statham este o referință bună pentru cei care doresc să aibă un look perfect.

 

Shaved Head & Longer Beard Modele de barbă în trend pentru 2018 Modele de barbă în trend pentru 2018 Shaved Head Longer Beard

Spam blocat