Modele de pantofi şi sandale pentru primăvară-vară 2017

Galerie Foto

Modele de pantofi şi sandale pentru primăvară-vară 2017. Încălţămintea în sezonul primăvară-vară înseamnă jumătate de look. Se poartă pantofi cât mai coloraţi şi plini de modele. Rămân în trend platformele, stiletto şi material din piele de crocodil.

  1. Platformele sunt colorate şi atrag atenţia în mod inevitabil. Desigur că încălţămintea va fi potrivită cu ţinuta. Aşa că din punct de vedere cromatic trebuie să asortăm look-ul. Spring/ Summer 2017 Shoe Trends: Platform Shoes

Spring/ Summer 2017 Shoe Trends: Platform Shoes

Tocuri pisicuţă: nimic nu este mai sexy decât să porţi aceste tocuri cu baretă pe care le poţi asorta cu dresuri sau colanţi.

Spring/ Summer 2017 Shoe Trends: Shoes with Kitten Heels

Stiletto: am putea spune că este un sezon al contrastelor dacă este să trecem de la platforme la toc cui, însă având în vedere că şi ţinutele trebuie asortate, ele se potrivesc foarte bine la jeans, la rochii şi cu siguranţă că ne scot piciorul în evidenţă.

Spring/ Summer 2017 Shoe Trends: Stiletto Heels

Toc cilindru: nu vorbim despre figuri geometrice, însă acest tip de toc este în trend în acest sezon de primăvară-vară 2017.

Spring/ Summer 2017 Shoe Trends: Shoes with Rounded Heels

Sandale cu şosete: da, sună atât de ciudat să purtăm cum purta bunica pe vremuri la ţară, însă este un trend actual care merită încercat dacă este adepta unui stil mai îndrăzneţ.

Spring/ Summer 2017 Shoe Trends: Sandals with Socks

Crocşii sunt la modă în acest sezon. Unde mai pui că marii designeri au ales să îi accesorizeze?

Spring/ Summer 2017 Shoe Trends: Ugly Shoes & Crocs

Spam blocat