O esarfa te ajuta sa ai multe coafuri

esarfa par1 O esarfa te ajuta sa ai multe coafuri O esarfa te ajuta sa ai multe coafuri esarfa par1

O esarfa te ajuta sa ai multe coafuri. In materialul de mai jos iti recomand cateva moduri ca sa porti o esarfa.

Bentita: Cea mai simpla metoda de a folosi o esarfa pe cap este de a o transforma intr-o bentita. Nu uita sa o prinzi peste breton si sa o lasi sa sustina restul de par. Daca ai bretonul foarte lung, elibereaza o suvita intr-o parte, pe care sa o lasi sa cada pana in dreptul barbiei, iar capatul sa-l introduci sub esarfa. Avantajul este ca dintr-o esarfa poti sa contruiesti o bentita cat vrei tu de lata, iar nodul poate fi transformat intr-un adevarat accesoriu, sub forma de funda sau curgand pur si simplu pe un umar.

O esarfa te ajuta sa ai multe coafuri.  Retro De cate ori nu am admirat frumoasele actrite care se bucurau de adieri mediteraneene intr-o masina decapotabila cu capul infasurat intr-o esarfa? Acest mod de a purta esarfa a fost adus in atentia publicului de vedete care incercau sa se fereasca de paparazzi, acoperindu-si in intregime capul cu o esarfa pe care o prindeau in fata si o infasurau in jurul gatului. Bineinteles, ca la o astfel de optiune nu trebuie sa lipseasca ochelarii de soare, daca vrei sa te simti ca o vedeta.

 Accesorizata  La oricare dintre optiunile de mai sus poti adauga un accesoriu inedit: o floare, o agrafa, o brosa. Un astfel de accesoriu poate schimba automat imaginea esarfei, mai ales daca stii sa te joci cu nuantele si sa le asortezi ochilor sau hainelor.
O esarfa te ajuta sa ai multe coafuri.  In jurul cozii de cal Daca te-ai plictisit sa tot prinzi parul in coada de cal, atunci foloseste o esarfa pentru a optimiza look-ul. Poti prinde esarfa in jurul bazei cozii de cal si sa-i lasi colturile libere sau poti infasura coada de cal in esarfa, astfel incat sa formezi un coc mare.
esarfa par O esarfa te ajuta sa ai multe coafuri O esarfa te ajuta sa ai multe coafuri esarfa par

BlakeLivelyHair O esarfa te ajuta sa ai multe coafuri O esarfa te ajuta sa ai multe coafuri blakelivelyhair

Spam blocat