google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Porți blugi și tricou? Iată ce coafuri se potrivesc cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Porți blugi și tricou? Iată ce coafuri se potrivesc

Porți blugi și tricou? Iată ce coafuri se potrivesc. Cea mai simplă, comodă și ușor de purtat este combinația blugi-tricou sau jeans-tshort. Sigur că există o variată gamă de blugi și tricouri, astfel că ținuta poate lua un stil casual, sport sau elegant, scrie destiut.com. 

În funcție de câteva ținute prezentate mai jos, vă propunem și coafurile potrivite.

Messy waves with fringes

Este o coafură din bucle lejere cât mai franjurate. Dacă aveți părul mediu spre lung și mergeți la un party, se potrivește de minune. Blugii albaștri cu un top cu bretele, și cu părul lăsat pe umeri, dă un look perfect de ieșiri mai speciale.

 

Side braid

Împletitura pe o parte. Este un look pentru persoane îndrăznețe. Se poate purta în timpul zilei, dar și seara. Împletitura pe o parte este recomandată atunci când vrei să nu ai grija părului deloc. Pe timpul verii sau în excursii este chiar binevenită.

Middle-parted hair with curls

Bucle lejere. Este cea mai bună coafură pentru un păr mediu, care să fie purtat cu cărarea pe mijloc. Blugii de culoare mai închisă sunt perfecți pentru seară și cu această coafură ținuta prinde un contur de eleganță.

Spam blocat