Tunsori bărbaţi 2017. Idei în trend

Tunsori bărbaţi 2017. Idei în trend

Tunsori bărbaţi 2017. Idei în trend

Tunsori bărbaţi 2017. Idei în trend. Aşa cum femeile sunt interesate de noile trenduri de coafuri şi tunsori, de ce nu ar fi valabil şi în cazul bărbaţilor?

Tunsoarea franjurată cu breton lung revine în trend. Conferă un aspect misterios! Trunsoarea franjurată cu breton lung este un truc pentru a ascunde anumite defecte, cum ar fi: fruntea prea lată. Această tunsoare se poate executa cu breton cât de lung se doreşte. Poate fi pe un păr scurt sau mediu.

fringe-haircut-for-men-2017

Tunsoarea Shaggy sau o dezordine aranjată. Este o tunsoare pentru toţi bărbaţii indiferent de vârstă şi se poate executa la alegere în funcţie de lungimea părului şi de textura lui. Secretul este să folosiţi produse de styling: fixativ sau gel pentru a crea volum părului. Poate fi purtată de bărbaţii care vor să acopere anumite defecte, cum ar fi urechile clăpăuge sau nasul mare.

shag-haircut-for-men-2017

Pieptănătura pe o parte: este un look pentru bărbaţii eleganţi şi foarte eleganţi la ocazii speciale. Vorbim despre o frizură cu bretonul lung, pieptănat şi aranjat pe o parte, cu aspect umed. Este perfectă pentru bărbaţii care au firul drept şi moale. Este o tunsoare ce pune în evidenţă trăsăturile feţei.

sleek-side-hairstyle-for-men-2017

Tunsoarea cu volum aranjat: este o tunsoare tinerească pentru bărbaţii care au părul des. Tunsoare este în trei trepte pornind de la ceafă, astfel că volumul părului este stabilit uşor lateral. Este o tunsoare pentru adolescenţi mai degrabă. Volumul din vârf îi ajută pe cei care vor să pară mai înalţi.

mens-hard-part-haircut-2017

Tunsoarea cu modele: nu este o modă nouă, dar se menţine în trend. Cu toţii ştim că este tunsoarea preferată a fotbaliştilor şi a persoanelor publice care aleg acest model ca fiind semnătura lor. Este o tunsoare care nu poate fi executată la orice frizer, însă merită încercată mai ales că în câteva săptămâni dacă nu vă place, vă puteţi întoarce la o tunsoare clasică.

mens-haircut-with-designs-2017

Spam blocat