google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Tunsori și coafuri pentru toamnă 2018 cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Tunsori și coafuri pentru toamnă 2018

Galerie Foto

Tunsori și coafuri pentru toamnă 2018. Sezonul rece aduce schimbări în coafuri. Se poartă culorile calde, tunsori cât mai naturale. Vă prezentăm câteva noutăți legate de tunsori și coafuri ce se poartă în toamna anului 2018-iarna 2019.

Împletiturile: rămân o variantă bună, mai ales dacă părul lung și vrei să nu vi electrizeze părul. Împletiturile sunt elegante, dar pot fi purtate și la ținute sport.  Revine moda anilor 80 cu împletituri într-o coadă sau două codițe la care putem adăuga o fundiță pentru a da o notă elegantă.

Marilyn Monroe: este un stil de coafură care se poate purta pentru persoanele care au părul mediu și au un stil elegant. Chiar dacă aveți părul lung puteți face un artificiu și dați impresia că ați scurtat părul.

Părul pe o parte. Este o coafură extrem de elegantă, care se poate finisa cu gel de păr și se poate prinde părul cu o agrafă. Este o coafură britanică ce se potrivește de minune persoanelor cu părul lung.

Bucle lejere: este o coafură mai pretențioasă, deoarece buclele în sezonul rece nu rezistă, din cauza umezelii. Se pot face bucle, dar trebuie să folosiți un fixativ mai puternic.

Bob inegal: este o tunsoare băiețească pentru femeile mai sport, care vor să arate o tunsoare tinerească. Este o tunsoare ușor de întreținut, care nu necesită foarte mult coafat, dacă este executată corect și dacă aveți un tip de păr care nu se încurcă foarte ușor.

Spam blocat