Tunsori în trend pentru femei

Tunsori în trend pentru femei. Sezonul acesta se poartă look-ul jucăuș și care inspiră spontaneitate. Nu strică să vă rezervați o programare la salon după ce veți răsfoi acest articol.

De la prințesa Rapunzel cu vârfurile drepte precum Kim Kardashian, la o tunsoare pixel, aveți cu siguranță de unde să vă inspirați.

Bob mediu cu volum: poate fi purtat și cu bucle lejere, romantice. O tunsoare care se duce până la nivell umerilor, dar care prin tunsoare capătă volum. Norocul tuturor femeilor, pentru că indiferent de forma feței, această tunsoare poate fi purtată de toate femeile. PS: Asigurați-vă că cel care vă tunde ține cont de faptul că lungimea acestei tunsori trebuie să fie proporțională cu lungimea gâtului.

Imagini pentru Textured Midi Bob

Tunsoare pixie rock: este versiunea modernă a tunsorii pixie. Franjurile sunt mai sus, adică volumul este doar în partea superioară a capului. Este o tunsoare care se poate executa pe un păr drept. Din păcate, doar femeile cu față ovală sau forme simetrice pot opta pentru această tunsoare.

Imagini pentru Rock Star Pixie

Tunsoare bob lung cu breton: este o tunsoare până la nivelul umerilor. Este tunsoare potrivită pentru o față alungită și cu mici imperfecțiuni cum ar fi: frunte lată sau mică, nas mare sau pomeți proeminenți.

Imagini pentru Blended Lob With a Bang

Tunsoare Raspunzel/Kim Kardashian: se poartă părul lung până sub talie, dar tăiat drept. Cine o poate purta: evident persoanele cu fața ovală care pot purta aproape orice, cele cu forma feței rotundă, în formă de inimă și pătrată deoarece mai îndulcește trăsăturile. De cele mai multe ori această coafură necesită extensii.

Imagini pentru The Cut: Razored Rapunzel

Părul drept, dar inegal. O parte mai scurtă ca cealaltă, însă finisat pe drept cu bucle lejere. Este o coafură elegantă, ușor de întreținut. Părul va fi tăiat în șuvițe separate, astfel că oricât de drept ar părea să se vadă diferența.

Imagini pentru Blunt, Elongated Layers

 

Spam blocat