A avut coafura şi machiajul asemenea lui Kim Kardashian timp de o saptamana si uite ce s-a intamplat

CENTURY CITY, CA - MAY 07: TV personality Kim Kardashian attends USC Shoah Foundation's 20th Anniversary Gala at the Hyatt Regency Century Plaza on May 7, 2014 in Century City, California. (Photo by Rich Polk/Getty Images for USC Shoah Foundation)

Credeam ca va fi cea mai minunata experienta, dar nu a fost deloc asa.

Ellie Woodward, reporter monden, a spus ca se machiaza de 15 ani.

Tanara a facut un experiment sa arate ca Kim Kardashian timp de o saptamana. A achizionat make-up folosit de modelul ei si si-a stabilit cateva reguli: sa petreaca cel putin o ora zilnic in fata oglinzii, sa dezvaluie planul ei doar celor care o intreaba si sa se demachieze doar la sfarsitul zilei.

Ziua 1
Ellie recunoaste ca nu e matinala, dar pune alarma sa sune la 6.30 sa isi faca manichiura, si apoi inca o ora si jumatate sa aloce pentru machiaj si coafura. Fotografia pe care o ia ca model este look-ul lui Kim de la premiile Grammy 2015.

An hour later, my makeup artist arrives. We decide to emulate Kim's Grammys 2015 look, with wavy hair and fairly understated eye makeup using bronze and browns.
Ziua 2 Imaginea in care Kim a folosit smoky eyes, ruj rosu si parul strans.

Ziua 3 un look in care se insista pe conturul ochilor si al fetei, iar coafura: bucle lejere.
Ellie a povestit ca ajunsa la serviciu a reusit sa atraga atentia unui coleg, care i-a spus ca parul ei arata minunat.
Seara a mers impreuna cu iubitul la Dorchester Hotel, unde obisnuieste sa stea Kim in Londa. Cand a vazut ca pretul de pornire este 100 de lire a decis sa isi ia un sandvis de la b, dar pana sa vina mancarea a povestit ca si-a facut selfie-uri, pe care pana la urma le-a considerat a fi inutile. Era 9 seara si inca mai purta gene false.

  

Ziua 4. Devenise obositor, insa Ellie a decis sa isi faca un coc si relateaza ca intelege motivul pentru care multe vedete recurg la operatii estetice. Totodata, atentia permanenta la machiaj este epuizanta si in zadar.
Jurnalista spune ca nu ii place ca are pistrui. Spera ca aceasta saptamana in care si-a aplicat machiaj sa o faca fericita, insa dimpotriva o intristeaza ca a ajuns sa isi doreasca sa arate ca altcineva.

 

Ziua 5. Ce poate fi mai enervant decat sa sune alarma la 7.30. Astazi va avea look-ul lui kim de la Paris Fashion Week, cu contur negru pe pleoape si lipgloss nude.

Ziua 6. S-a trezit mai tarziu, ea si-a aplicat machiajul pe care l-a considerat ea ca i se potriveste.

Ce a invatat?

  1. Prefer sa dorm decat sa am un look glam. Trag de mine sa ma treyesc la 7.30, dar spre finalul saptamanii, ma simt epuizata.

  2. Machiajul folosit de Kim nu ma ajuta neaparat. Am avut asteptari prea mari, iar eu am alta forma a fetei.

  3. Genele false sunt deranjate, dar odata ce te obisnuiesti cu ele, s-ar putea sa nu mai renunti la ele.

  4. Oamenii devin mai politicosi. Ma asteptam sa vad fete ciudate sau comentarii negative, insa dimpotriva.

  5. Am un respect mai mare pentru Kim Kardashian. Poate parea ridicol, insa inteleg la ce presiune este supusa zilnic.

  6. Cu toate ca acest ma face sa ma simt nesigura, insa imi apreciez chipul meu. Chiar daca am mici defecte este ok. Cand m-am uitat in oglinda, nu m-am recunoscut, aratam bine, dar mi/am dat seama ca vreau sa redevin eu.