TRUC. Adevarul despre spalatul parului cu bicarbonat si otet de mere

curata parul natural

Am relatat anul trecut despre experimentul unei jurnaliste care timp de cateva luni a renuntat la chimicale si s-a spalat cu bicarbonat de sodiu pe par si s-a clatit cu otet de mere.

Experimentul unei jurnaliste. 6 luni fara sampon

Cate dintre voi ati incercat sau ati vrea sa incercati acest experiment? Nu costa decat timp si rabdare ca cele doua solutii , sigur le aveti prin bucatarie.

Sa va spun adevarul acum.

Eu am facut acest experiment ca mi s-a parut normal sa-l fac! Sincer, recomand ambele ingrediente sunt perfecte, dar parul cu bicarbonat si in special scalpul spalat e greu sa-l cureti si sa-l masezi. Scalpul are nevoie de un produs care sa faca spuma, degetele sa alunece si sa masezi parul. Bicarbonatul nu poate face acest lucru. Apoi otetul, oricat ai clati ramane un miros de otet! Si vrei fara chimicale, asta inseamna ca nu folosesti nici alte produse parfumate sau care sa te ajute. Da, e in regula, sa faci cate un experiment din cand in cand, dar nu poti face o regula.

Parul ramane incurcat, nu miroase bine si scalpul ramane nespalat!

Suntem in era tehnologiei avansate, exista atat de multe produse profi de ingrijire a parului si multe nu foarte scumpe. Daca tineti neaparat, va puteti voi face singure acasa propriul sampon.

Cum sa iti faci sampon in casa

Si nu e greu. Dar sa te speli doar cu bicarbonat si otet de mere, parca nu merita!