google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Afla ce perie ar trebui sa folosesti in functie de tipul tau de par cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Afla ce perie ar trebui sa folosesti in functie de tipul tau de par

Old hairbrushes and comb in small basket, isolated on white

In functie de tipul de par se alege si peria.

Tip de par: Lung si drept
Peria perfecta: Lata, tip paleta
Acest tip de perie este perfect pentru a netezi parul drept. Ii asigura un look perfect finisat, fara fire rebele. Aminteste-ti sa iti perii parul doar in momentul in care s-a uscat, pentru a nu rupe firele de par.

Tip de par: Usor ondulat
Pieptan perfect: Cu dintii rari

Parul ondulat are tendinta sa se incalceasca, ceea ce creaza adesea probleme femeilor care au astfel de suvite. Foloseste un pieptene cu dintii rari imediat dupa ce iesi din dus pentru a indrepta suvitele si pentru a le separa. Incepe prin a pieptana parul de la varfuri si urca spre radacini, pe masura ce reusesti sa il descalcesti.

Tip de par: Subtire
Peria perfecta: Circulara si cu peri foarte moi, din nylon
Cea mai buna alegere pentru tine este peria cu tepi moi, din nylon. Actiunea acestora este mai blanda cu firul de par fata de cea a perilor naturali, care pot sa rupa firul de par foarte subtire. In plus, periile cu fire din nylon au de obicei un numar mai ridicat de peri, ceea ce duce la o distribuire uniforma a uleiurilor naturale ale scalpului pe lungimea parului, mentinandu-le o stare de sanatate mai buna.

Spam blocat