google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Cat de sanatoasa este vopseaua de par cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Cat de sanatoasa este vopseaua de par

flowing-hair

Vopseaua de par ne face mai frumoase si nimeni nu poate contesta acest lucru, dar medicii ne dau vesti nu tocmai bune. Vopseaua de par ne afecteaza intreg organismul!

1. Resorcina Este unul dintre cele mai nocive elemente din compozitia produselor cosmetice. A fost catalogat de Uniunea Europeana ca fiind daunator pentru organism si este extrem de iritant pentru piele si ochi. In cantitati mari, prin inhalare sau prin ingerare, resorcina a fost legata de pierderile de sarcina si dereglarile hormonale.

  1. Amoniacul
    Irita pielea, ochii si sistemul respirator si poate cauza astm, precum si diverse alte probleme respiratorii.

  2. Peroxidul de hidrogen
    Este cunoscut sub denumirea de apa oxigenata si este folosit in decolorarea parului. Este coroziva, iar utilizarea ei a fost chiar interzisa in tari precum Japonia si Canada. Testele pe animale au demonstrat ca apa oxigenata afecteaza sistemul respirator si pe cel nervos.

Mai mult, unele studii sugereaza ca apa oxigenata ar modifica structura ADN, iar asta poate cauza inclusiv cancer. Tipurile de cancer care pot aparea sunt cele de sange, de san sau vezica. Voseua inchisa la culoare e mai riscanta decat cea deschisa.

Spam blocat