Ce spune coafura despre tine

chic-bun-haristyle

Coafura iti dezvaluie personalitatea

 Bedhead

1. Persoanele care își fac bucle sunt persoane deschise, amuzante, inimoase și spontane. De asemenea acestea acționează mult mai rapit și trec imediat la fapte. Femeile care își ondulează părul frecvent sunt luptătoare, generoase și pasionale.

Coafuri 2014, inspirate dupa celebritati VIDEO

2. Femeile care își ondulează părul doar puțin la vârfuri sunt emotive dar energice. Sunt ușor de rănit de către cei din jur, naive dar pentru care libertatea este foarte importantă.

par gras 0

3. Dorința unei femei de a-și îndrepta părul frecvent denotă faptul că tinde spre control și echilibru în viață. Simte nevoia să controleze orice aspect și să găsească liniștea interioară.

hair prima intalnire

4. Cele care opteaza pentru un look natural, gata în câteva minute, sunt nerăbdătoare, impulsive, cărora nu le place să piardă timpul. De asemena sunt firi competitive care își cunosc bine drumul în viață.

coafuri pe timp de ploaie

5.Femeile care poartă coafuri hippie sunt creative și romantice și se lasă purtate de trăirile interioare mai mult decât ar trebui.

bob raz6

6. Părul scurt poate fi și el pus în valoare. Astfel, persoanele cu un astfel de look acordă atenție sporită detaliilor dar și exagerează în anumite privințe.

coc coc

7. Persoanele care poartă cocuri opulente sunt cele care simt nevoia să fie  mereu în centrul atenției și au nevoie să știe că sunt admirate.

impletituri

8. Femeile care poartă împletituri sunt cele care îi pun pe cei din jur pe primul plan. De asemenea o împletitura mai semnifică și rigurozitate, muncă și încredere.

coada de cal

9. Coada de cal semnifică faptul că acea persoană este încrezătoare, își cunoaște atuurile și nu renunță ușor la scopurile sale.