Culori de par care te intineresc

Culori de par

Culori de par care te intinresc

culori-par
Culori de par care te intineresc

Culori de par care te intinerescDaca vrei sa te decizi intre doua nuante de culoare, alege-o intotdeauna pe cea mai deschisa cu conditia ca parul tau sa nu fie deja blond mediu sau chiar mai deschis. Culorile de par mai deschise complimenteaza tenul mai mult decat culorile inchise, asa ca uneori chiar daca avem tenul mai inchis nu ne sta rau si blonde.

Culori de par care te intineresc.  Toate nuantele de blond cenusiu fac minuni in crearea unui look tineresc: Aceasta nuanta contrabalanseaza petele rosii, indulceste trasaturile fetei si se potriveste foarte bine cu primele fire de par carunt. Atentie ca prea mult cenusiu imbatraneste!

Culori de par care te intineresc. Ai grija la capcane

Vopsirea parului in roscat pentru a combate semnele imbatranirii are trei dezavantaje, care nu ar trebui trecute cu vederea.

  1. tenul reflecta culoarea roscata si scoate in evidenta pielea palida si petele rosii.
  2. pigmentii rosii nu se prind foarte bine de parul carunt. Pentru a vopsi parul uniform, vopseaua trebuie sa fie foarte puternica.
  3. roscatele naturale sunt atat de rare incat aceasta alegere atrage inevitabil atentia ca o incercare esuata de a arata mai tanara

Culori de par care te intineresc. Parul negru pentru un ten palid are dezavantajul de a scoate la iveala fiecare detaliu al fetei. Parul negru evidentiaza fiecare rid, oricat de mic

Suvitele sintetice de un albastru intens nu te fac neaparat sa arati mai tanar, dar ofera un look indraznet!