Cum să ai gene mari și frumoase în mod natural

xtreme 0848

Industria frumuseții adună sume de miliarde de dolari și mai mult. Pe piață sunt rimeluri care promit să îți facă genele mai mari și mai boate, însă le distrugem cu atâta machiaj și apoi demachiere. Astăzi, destiut.com îți propune câteva trucuri despre cum să ai gene mari și frumoase în mod natural.

  1. Perierea genelor: folosiți o perie de la un rimel vechi și periați genele câteva minute pe zi, apoi folosiți vitamina E câteva picături care ajută la creșterea lor.
  2. Uleiuri: de cocos, de ricin sau de măsline. Puneți pe o periuță curată sau pe degete și masați-le înainte de culcare.
  3. Ceai verde care este plin de antioxidanți ajută la creșterea genelor. Puneți câteva picături pe un tampon, puteți repeta operațiunea de două ori pe zi.
  4. Demachierea: dacă adormiți cu rimel pe gene, nu faceți decât să împiedicați creșterea și regenerarea genelor. Asigurați-vă că v-ați demachiat complet.
  5. Pauză de machiaj: încercați să nu abuzați de rimel și mai ales asiurați-vă că nu folosiți un tub mai mult 3 luni după ce l-ați desigilat.