Cum sa iti vopsesti parul sa arati mai tanara. Tips daca ai fire albe

vopsea par

Daca tot vrei sa iti modifici culoarea parului, macar acum vei alege o varianta care sa te avantajeze cu adevarat, nu care sa adauge ani chipului tau.

Alege paleta adecvata de culori Pe masura ce imbatranesti, pielea ta isi pierde din pigmenti, asa ca nuanta parului trebuie sa compenseze pentru cea a tenului. Daca parul este prea inchis la culoare, vei arata prea palida iar daca este prea deschis, vei arata prea „stearsa”.

Daca esti bruneta este bine sa te vopsesti cu o nuanta mai deschisa decat culoarea ta naturala si daca esti blonda opteaza pentru o nuanta mai inchisa.

Adauga suvite in nuante calde Suvitele aurii iti vor incalzi trasaturile fetei si te vor intineri. Daca ai parul castaniu, astfel de suvite iti vor veni manusa. Daca esti bruneta, opteza pentru o nuanta de caramel, iar blondele ar trebui sa aleaga un ton foarte cald, de culoarea mierii.

Nu folosi extreme Cand vine vorba de suvite, sunt de ajuns cateva, nu trebuie exagerat. Le poti face astfel incat sa iti contureze fata si in crestetul capului, astfel incat sa iti ofere volum. Prea multe, insa, te vor imbatrani. Cu cat pare mai natural parul, cu atat vei arata mai tanara.

Acopera parul grizonat Pigmentul incepe sa dispara din firul de par si din cauza aceasta parul devine carunt, fapt care te va imbatrani considerabil. Daca nu vrei sa folosesti vopsea, poti apela la un sampon nuantator.

Tips: Nu smulge firele albe

Acopera-le cu machiaj

Schimba cararea