Cum să te tunzi în funcţie de zodie

Cum să te tunzi în funcţie de zodie. Fiecare nativă are o tunsoare care i se potriveşte în funcţie de caracteristicile zodiei ei.

Berbec: nativele din această zodie sunt caracterizate prin curaj, determinare, încredere şi pasiune. Ele preiau iniaţiva şi ţintesc funcţiile de conducere. Tunsoarea pixie este recomandă pentru Berbec.

Taur: sunt persoane de încredere, cu răbdare şi practice. Lor li se potriveşte un look romantic, aşa că bretonul este exact ceea ce îi caracterizează.

Gemeni: sunt gentili şi curioşi. Ei au abilitatea de a se adapta uşor şi de a învăţa lucruri noi. O tunsoare pixie, dar şi breton este exact ceea ce au nevoie.

Rac: sunt persoane cu imaginaţie bogată, emotivi. Un breton este exact ceea ce au nevoie.

Leu: sunt persoane născute să fie lideri şi sunt foarte încrezători în ei. Li se potriveşte o tunsoare bob, cu aspecte rock.

Fecioară: reprezintă perfecţionismul întruchipat. Nativii sunt atenţi la cele mai mici detalii. Tunsorile cu părul drept şi cu cărarea pe mijloc se potrivesc acestor nativi.

Balanţă: sunt persoane pacifiste şi de echipă. Bretronul şi buclele le reprezintă foarte bine.

Scorpionii sunt persoane curajoase, pasionale. Tunsoarea bob, cu breton lung este indicată pentru ei.

Săgetători: sunt persoane cu un simţ al umorului bine dezvoltat. Tunsoarea medie şi bucle sunt ideale.

Capricornii sunt persoane responsabile şi disciplinate. Tunsoarea bob este indicată pentru ei.

Vărsătorii sunt persoane excentrice. Lor li se potrivesc tot felul de tunsori ciudate. Un breton cat mai franjurat sau cat mai scurt, sunt indicate.

Peştii sunt persoane calme, romantice. Un bob în stil retro este binevenit pentru nativii acestei zodii.