google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Dacă am parul gras sau uscat cat de des trebuie sa il spal? cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Dacă am parul gras sau uscat cat de des trebuie sa il spal?

spalatul-pe-par

Dacă am parul gras sau uscat cat de des trebuie sa il spal? Este o intrebare pe care am primit-o de la una dintre voi si o sa dau un raspuns cat mai explicativ.In mare, toata lumea stie ca e normal sa te speli pe par cam la 2-3 zile si cam asa e! Dacă am parul gras sau uscat cat de des trebuie sa il spal?

Par gras: este recomandat sa ai produse destinate acestui tip de par. Parul se spala la 2 zile pentru a elimina uleiurile de la radacina si cel mai important balsamul se aplica doar pe varfuri cat sa le descurce pentru pieptanat.

Par coafat des. Daca nu zilnic, la 2 zile fara discutie se spala, deoarece aveti parul incarcat de substante care atrag murdaria.

Parul uscat. Recomandarea este ca spalatul sa se faca mai rar, de doua ori pe saptamana, intrucat spalatul mai des accelereaza productia de sebum.

Parul ondulat se spala, la fel cam de doua ori pe saptamana. Sebumul actioneaza mai greu pe acest tip de par.

Daca este sa ne luam dupa aerul poluat, ar trebui sa ne spalam zilnic, insa spalatul zilnic accelereaza productia de sebum, asa ca trebuie sa existe un echilibru!

Spam blocat