De ce nu iti iese vopsitul henna. Ce greseli faci

9f3e9-miloben_henna4

Henna nu poate fi comparata cu o vopsea pe baza de chimicale pentru ca este o pudra, un produs natural. Nu te astepta daca ai fire albe sa te vopsesti cu henna culoarea pe care o iei pentru tot parul si sa aiba atata putere de acoperire.

DinoLand.ro

Henna pentru parul alb vine ca o manusa, se potrieste perfect, insa nu are puterea sa aduca firele albe la nuanta din restul parului, mai ales daca este si vopsit.

CUM ALEGEM CULOAREA Daca parul este decolorat sau vopsit chimic intr-o culoare mai deschisa decat cea naturala si se aplica henna culoarea finala va iesi de regula mai deschisa si cu reflexe aramii-rosiatice din cauza decolorantului.

Blondul este recomandat sa se foloseasca pe par alb, blond sau cel mult saten deschis si nu pe un par care a devenit blond in urma unui tratament chimic de decolorare sau vopsire chimica, deoarece acestea schimba culoarea finala in nuante de aramiu-portocaliu.

Daca aveti parul vopsit henna nu face fata, ea este buna mai mult de nuantare si intretinere.

Se poate obtine doar tratarea parului, fara a afecta culoarea folosind Incolor care este de fapt planta cassia obovata, o sora mai putin cunoscuta a hennei, dar cu efecte asemanatoare.

PS. Nu neglijati nici instructiunile de pe ambalaj!
DinoLand.ro

Spam blocat