De ce plecam dezamagite de la coafor, mai ales cand avem petreceri

par tapat

Si eu am fost in situatia in care m-am programat duminica la coafor inainte de nunta, ca sincer voiam sa stau relaxata si sa vad cum lucreaza altcineva.
Chiar nu ma asteptam sa plec asa dezamagita de la salon, incat pe drumul spre casa sa imi gandesc coafura de nunta.

Crema cu venin de albine

Am ajuns la coafor, ma programasem fara sa stiu cine urma sa imi faca acea coafura speciala de nunta pentru care am si platit extra pret.

M-am asezat pe scaun, imi spalasem parul de acasa ca nu voiam sa mai pierd timp si pe acolo. Coafeza tanara stia ca am petrecere, asa ca a pus mana pe o perie, mi-a intins repede parul si mi-a facut o usoara bucla la spate si ce incantata era de acea bucla. Eu care aveam mari asteptari, credeam ca urma sa ma intrebe macar cu ce ma imbrac sa ma asortez cu tinuta, in afara ca nu mergi la salon sa iti tinda parul pe fuga cu perie si sa platesti coafura speciala.

Crema cu venin de albine

Ce am invatat eu de aici si ce va impartasesc si voua?!

Desi aveam suficienta experienta sa imi dau seama ca nu mergi la oricine sa te coafeze, mai ales inainte de un eveniment special cand fara sa iti dai seama si asteptarile tale sunt mai mari. Dar mi-am zis, ce poate fi atat de grav, macar 2-3 bucle sigur o sa-mi faca?!

Cand avem nunti, botezuri, cununii, banchete, serbari, etc,

  1. nu alegem persoane necunoscute. Se intampla ca acea coafeza sa nu aiba timp sau chef de conversatii cu tine sa isi dea seama ce tip de coafura ti s-ar potrivi, cu ce te imbraci sau nici macar unde mergi sau dimpotriva, e posibil ca si la insistentele tale sa exagereze, sa iti tapeze parul prea mult, sa iti faca bucle inutile, etc.
  2. nu ne schimbam look-ul total atunci. S-ar putea ca schimbarea sa fie prea uimitoare si noi sa nu putem sa ne acomodam si atunci nu mai suntem noi.
  3.  nu ne ducem cu poze exagerate din reviste si insistam sa fim ca X sau Y star. Pana sa ne convingam ca nu ni se potriveste, e posibil sa fie tarziu si sa nu mai putem da timpul inapoi.

RECOMAND

  1. sa alegem persoane care ne cunosc deja si cu care putem sa ne consultam si sa comunicam.
  2. exagerarile la evenimente de familie, ne vor strica starea pentru ca toata lumea o sa iti comenteze ceva.
  3. accesoriile de par ne pot salva de cele mai multe ori, chiar daca ne indreptam noi singure parul acasa. De multe ori conteaza starea noastra de spirit.
  4. sa ne programam la coafor cu cel putin 4 ore inainte de eveniment ca sa fim sigure ca este timp suficient, in caz ca ceva nu iese bine.

Crema cu venin de albine